De waterbaan

 In Geen categorie

De waterbaan 

Al weken was onze zoon druk bezig met het bouwen van waterbanen.. Met een paar goten ging hij druk in de weer. Van het een kwam het ander. We hadden nog een frame liggen en zo hebben we samen een waterframe gemaakt. 
Daar waar kinderen ontdekkend leren, zie je het technische aspect vaker bij jongens. Ze leren op eigenwijze de wereld om zich heen te ontdekken. Op hun eigen manier, in hun eigen tempo. Het komt van uit hun eigen nieuwsgierigheid. En wij als ouder hoeven ze alleen maar te volgen en soms een handje te helpen.
Vaak hoeft die niet moeilijk te zijn. En als je het hen zelf vraagt ligt het plan zo klaar.
Ontdek mee in deze mooie wereld waarin nog alles mogelijk is en falen alleen maar leren is. Want bij alles dat niet goed gaat moet een probleem opgelost worden. En DAT doen ze maar al te graag.
#zelfontdekken #doehetzelf #jongetje
Recent Posts
Neem contact op!

Stuur ons gerust een mailtje!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search