Prettepot

 In Geen categorie

Trots.

Met trots hebben wij de Prettepot gemaakt.
Simpele leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Tijdens de herfst in 2017  waren wij begonnen met het posten van simpele activiteiten via Facebook. Het was ontstaan omdat onze kinderen aangaven het leuk te vinden om met ons een spelletjes te spelen. Al was het maar heel even.

Vanuit mijn werk was ik gewend om de zogenaamde  “5-minuten spelletjes” in te zetten als activiteit. Korte, maar effectieve activiteiten, waarbij ze heel veel leren.

Zo gezegd, zo gedaan. De 10-min spelletjes werden geboren. Soms haalde ik er een van internet, op andere moment bedachten wij er zelf een. We merkten dat onze kinderen hierdoor rustiger werden en wij daarna even tijd konden hebben voor ons zelf. Voor ons was dat een win-win-situatie.

Elke avond na het eten was het speeltijd.

Omdat wij dit zo leuk vonden zijn we dit gaan door ontwikkelen en hebben wij de 31 leukste spelletjes in een vrolijke, maar vooral handige, plastic pot gedaan. Zodat ook anderen dit spelplezier kunnen ervaren. De spelen zijn voorzien van uitleg, materiaal gebruik en van een pictogram waarmee wij aangeven welke ontwikkelingen van het kind worden gestimuleerd.

Dat geeft ons een trots gevoel. 🙂

Recent Posts
Neem contact op!

Stuur ons gerust een mailtje!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search