Kind en media

 In Geen categorie
Media en kids.
 
Vanavond hadden wij een ouderavond over kinderen en media. Wat zijn de gevaren en waar liggen mogelijkheden.
 
Gemiddeld zitten kinderen, tot 16 jaar, ongeveer 15 uur per week op de tablet. Dat is iets meer dan 2 uur per dag. Dat is een hoop tijd waarin ze zich ook op andere vlakken kunnen ontwikkelen. Of ontwikkelen ze juist nieuwe vaardigheden? Hierover blijven de meningen verdeeld.
 
De kern van het verhaal was dat je samen met je kind een gesprek aan gaat over media, over wat wel en niet geschikt voor je kind. Maar ook wat het belang van het echt binden met je kind is. Samenspelen off- en online.
 
Met name het echt binden met je kind, samenspelen, samen praten en samen beleven, vinden wij als Team Vermakertjes belangrijk. Op zo’n moment kan je met ze in gesprek gaan en ontdek je wat ze leuk vinden en waar ze nog graag jouw hulp bij nodig hebben. Gewoon even een paar minuten. Dit kan online, samen een spelletje spelen op de tablet, of offline met onze Prettepot. Kijk voor meer informatie op www.vermakertjes.nl
 
Team vermakertjes.nl

Recent Posts
Neem contact op!

Stuur ons gerust een mailtje!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search