Over Ons

Mijn hele leven ben ik al bezig met het ontwikkelen van materialen voor het onderwijs. Van jongs af aan heb ik met kinderen willen werken. Als kleuterjuf maak ik elke dag wel iets bijzonders mee!

Om mij heen zag ik collega’s die het lastig vonden om iets simpels en leuks te bedenken bij de verschillende thema’s. Als ervaren kleuterjuf schud ik dagelijks iets uit mijn mouw wat jonge kinderen aanspreekt én ook nog iets bijbrengt.

Ook de kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong, de SLIMME KLEUTER, neem ik in mijn projecten en blogs mee. Nog steeds vind men het lastig deze kinderen goed te begeleiden binnen ons regulier onderwijs. Daar wil ik je graag bij helpen.

Maar niet alleen ik!  Ook mijn kleutercollega’s hebben genoeg ideeën om te delen.
Op deze site kunnen je een variatie vinden van activiteiten. Projecten, werkbladen, activiteiten en nog veel meer. Neem een kijkje. Er zal vast wel wat voor je bij zitten!

De website ondergaat op dit moment een metamorfose.. meer materialen zullen binnenkort op de site verschijnen! 

Wat anderen zeggen over Vermakertjes.nl

  • "Suzan heeft voor Max echt een superleuke speurtocht bosdieren gemaakt. De activiteiten werden voorzien van leuke weetjes over de dieren. Ze kwamen superenthousiast thuis!”

    Bianca Hazeleger
  • “Lotte & Maaike wilden een fotoshoot met make-up en dat hebben ze gekregen ook! Lekker tutten, meidendingen doen en superleuke foto’s als souvenir!”

    Marieke Kouwenhoven
Neem contact op!

Stuur ons gerust een mailtje!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search